(Sales) Talent Community Manager

Job description

Wij zijn Virtuagym: een vooruitstrevend technologie bedrijf dat apps en alles-in-1 software maakt voor sport en gezondheidsprofessionals - van sportscholen zoals Basic-Fit en Trainmore tot corporate health instanties en personal trainers. Onze software helpt professionals en sporters om hun doelen te behalen, fitness oefeningen goed uit te voeren, progressie te checken en kan zelfs gebruikt worden voor online coaching.


Met twee kantoren in Amsterdam (Nederland) en Medellin (Colombia), meer dan 220+ collega’s (met meer dan 35 nationaliteiten), meer dan 16.000.000 app gebruikers, 30.000 personal trainers en meer dan 6.000 sportscholen en studio’s wereldwijd, is Virtuagym een van de grootste spelers in sport en health tech landschap in Europa en Amerika. Virtuagym groeit elk jaar hard en biedt daarbij een informele dynamische werkcultuur. Wij zijn de start-up fase inmiddels voorbij, maar hechten nog steeds veel waarde aan onze start-up cultuur.

Kom jij ons helpen de wereld een stukje gezonder en gelukkiger te maken?


Dit kan je verwachten:

We zijn op zoek naar zowel junior als senior Talent Sourcers om ons team te versterken en de eerste fase van ons recruitment proces te beheren. Je bent onderdeel van het recruitment team, maar je werkt meestal vanaf een flex plek op de commerciële afdelingen, zodat je snel kan schakelen met de hiring managers en de dynamiek van de afdeling leert begrijpen.


Als Talent Sourcer maak je gebruik van verschillende on- en offline kanalen om in contact te komen met potentiële kandidaten, en bouw je talentpipelines voor toekomstige wervingsbehoeften. Als je lef hebt, een beetje ongeduldig bent en graag met mensen praat, en recruitment is je passie: neem NU contact met ons op!


Je houdt ervan om talenten te verbinden met de perfecte werkgever, en grenzen te verleggen om het voor elkaar te krijgen. Je gelooft in het succes van proactief talenten aanspreken, en denkt dat de "post en pray methode" achterhaald is. Omdat je creatief, hands on en pragmatisch bent, kom je in contact met de beste talenten. Wachten op het perfecte plan is niet jouw ding; je vindt het leuk om dingen uit te proberen en gelooft dat de ideale oplossing vanzelf wel volgt. Je bent een beetje ongeduldig: je gaat niet dagen afwachten tot er goede kandidaten (misschien) solliciteren, je vult die dagen met het zoeken naar en bereiken van geschikte kandidaten. De recruiter mentaliteit is altijd aan: in de sportschool, tijdens het winkelen, of in een restaurant, als je iemand ontmoet die een potentiële match is voor Virtuagym, overtuig je deze persoon ter plekke om volgende week een kopje koffie met je te gaan drinken.

Requirements

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Source, engage en het onboarden van A-spelers voor onze commerciële functies
 • Beheer van de funnel van de sollicitanten
 • Inplannen en voorbereiden van job interviews
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor kandidaten, en geeft een enthousiaste pitch terwijl je ze beter probeert te leren kennen.
 • Je bereid offers voor, onderhandelt over compensaties en biedt het contract aan
 • Jouw focus ligt vooral op de rollen Client Success, Business Development, Account Executive en diverse Marketing rollen: rollen waarvoor we op zoek zijn naar jonge potentials die hongerig en gretig zijn en affiniteit hebben met fitness & health

Dit ben jij:

 • Je bent een doorzetter met veel energie, en je houdt ervan om doelen te bereiken
 • Je probeert dingen uit, en je bent niet bang om te falen. U gelooft dat het essentieel is om het succes van uw ideeën te meten en zo te verbeteren
 • Je moet ten minste 2 jaar werkervaring in recruitment hebben 
 • Als je zeer ervaren bent op dit gebied, willen we je ook graag leren kennen! We hebben meerdere posities beschikbaar.

Waarom je bij Virtuagym zou moeten werken

 • Een fulltime, solide contract met markconfirm salaris, gratis gym membership, wekelijkse crossfit en yoga klassen, kennissessies, vers fruit en elke vrijdag #vrijmibo bij ons op kantoor op de 18e verdieping!
 • 25 vakantiedagen per jaar, een een pensioenplan
 • Je wordt onderdeel van een divers internationaal team met meer dan 35 verschillende nationaliteiten in onze kantoren in Amsterdam en Medellin - een easy going working environment.
 • Werken bij een scale-up betekent veel vrijheid en de kans om echt een verschil te maken.
 • Ons kantoor in Amsterdam is super centraal en makkelijk te bereiken met de fiets en OV (we zitten precies naast het Amstel Station)


Ready?

Aarzel dan niet om te solliciteren door op de knop 'Apply for this Job’ hieronder te klikken en je CV in te dienen!

De procedure bestaat uit een telefonische intake en 2 interviews. Wij kijken er naar uit om je te leren kennen. Vragen? Recruitment@virtuagym.com is just one email away!