Onboarding Consultant Benelux Market

Job description

Virtuagym is een van de leidende en snelst groeiende innovators in het digitale gezondheids- en fitnessdomein, met de missie om de wereld een gezondere en gelukkigere plek te maken. Door middel van onze Software as a Service-oplossing en meerdere native apps bedienen we meer dan 18 miljoen eindgebruikers, 30.000 trainers en meer dan 9.000 fitnessclubs wereldwijd.


Als tech scale-up, bieden wij veel vrijheid, flexibiliteit en autonomie om verantwoordelijkheid te nemen en om je vaardigheden en ervaring bij ons verder te ontwikkelen. Virtuagym bestaat uit een team van meer dan 200 getalenteerde medewerkers werkend vanuit twee locaties: Amsterdam, NL, en Medellin, CO.


Wij geloven in teamwork, elkaar uitdagen, voor elkaar zorgen, successen delen en uiteraard ook vieren. We omarmen onze diversiteit en internationale karakter met meer dan 30 verschillende nationaliteiten. Met een gemiddelde leeftijd rond de 30 jaar, kom je terecht in een jong bedrijf dat zich altijd aanpast en meegaat in alle ontwikkelingen die de markt doorgaat!

Jouw rol als Onboarding Consultant

Als Onboarding Consultant maak jij onderdeel uit van het Onboarding team. Binnen dit team ligt de focus op het zo snel mogelijk zelfstandig maken van nieuwe klanten met onze software. We streven ernaar alle nieuwe klanten binnen 3 maanden succesvol te hebben getraind in het gebruik van onze software. Je wordt verantwoordelijk voor één van de volgende drie segmenten; Fitness Centers, Studio’s of Personal Trainers. Hiernaast zijn er genoeg mogelijkheden om vanuit jouw rol extra taken en verantwoordelijkheden binnen de Client Succes afdeling of zelfs het hele bedrijf op te pakken. 


In jouw segment ben jij het eerste aanspreekpunt voor de clubmanager of trainer die de software heeft aangekocht. Doordat jij je verdiept in de gehele fitnessindustrie en jouw specifieke segment, fungeer je als dé specialist op het gebied van ons product en de hele branche en begeleid je jouw klanten om hun onderneming succesvoller te maken.


Hoewel je binnen het team verantwoordelijk bent voor een specifiek segment, onderscheidt dit team zich juist door elkaar veel te helpen, samen te werken en ervaringen te delen. Er wordt veel gelachen en leuke uitjes en borrel gepland met het team. In het team rapporteer je aan de Benelux Onboarding teamlead en de Onboarding manager. Elke week heb je een 1-on-1 met de teamlead en op donderdag hebben we een teamtraining over uiteenlopende relevante onderwerpen om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Als Onboarding Consultant krijg je de kans om snel te groeien en stellen we je in staat om geweldige dingen te ontdekken, te leren en te doen terwijl we ondertussen de wereld veroveren met onze software!

Requirements

Jij bent

 • Toe aan de eerste of tweede stap in jouw professionele carrière;
 • Pro-actief en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Resultaatgericht en een doorzetter;
 • Communicatief sterk en commercieel;
 • Enthousiast over alles wat je aanpakt;
 • Een topper in het Nederlands en Engels;
 • Geïnteresseerd in de fitness en/of software industrie (dit is een pré).

*Note: solliciteer vooral als je aan 80%+ van de criteria voldoet. Bij Vituagym geloven we in het aannemen van talent, niet alleen goede CV’s. Als je niet aan een paar eisen kunt voldoen, maar snel leert en gemotiveerd bent, horen we graag van je!


Wat bieden wij jou

Naast dat je onderdeel uitmaakt van een gedreven en gemotiveerd team met veel kansen voor persoonlijke en professionele doorgroei, bieden we onder andere:

 • Een fulltime contract, 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur), onbeperkte onbetaalde vakantiedagen en een pensioenregeling;

 • Virtuagym’s health program: een bijdrage voor je sportschool abonnement, inclusief een friends & family discount;

 • We zijn remote-friendly: we bieden de mogelijkheid om zowel op kantoor als vanuit huis te werken wanneer jij wil;

 • Je sluit je aan bij een jong, divers en internationaal bedrijf met meer dan 30 verschillende nationaliteiten verspreid over Amsterdam en Medellin;

 • Als een scale-up bieden wij een grote mate van vrijheid en ownership, waarbij je zelfstandig de mogelijkheid hebt om taken en projecten op te pakken om je eigen skills verder te ontwikkelen;

 • Veel doorgroeimogelijkheden, zowel binnen als buiten je team;

 • We love to learn: doe mee aan onze diverse webinars, waaronder: lunch & learns en snack squad sessions en Virtuagym Circle sessies, met de focus op persoonlijke groei & ontwikkeling;

 • Na Corona zullen onder andere de vrijdagmiddagborrels weer de standaard worden en organiseren wij ook diverse company-wide events en feestjes zoals: masquarade balls, ski trips, nieuwjaar’s diners en nog veel meer.


Kom jij bij ons werken?
Solliciteer dan direct via de ‘Apply for this job” button. Als je vragen hebt kun je contact opnemen via recruitment@virtuagym.com.

De recruitment procedure zal bestaan uit een telefonische intake en 2 video interviews via zoom.


* Wij maken geen gebruik van derden om deze vacature te vervullen.