Dutch Customer Service Consultant

Job description

Virtuagym is een toonaangevend technologisch bedrijf dat innovatieve fitness software levert voor sportscholen, studio's, personal trainers en de corporate health industrie. In de laatste 7 jaar zijn wij uitgegroeid tot een alles-in-één oplossing voor klant coaching, ledenbeheer, facturatie, planning, toegangscontrole en meer.


Met meer dan 200 medewerkers verspreid over twee kantoren in Amsterdam en Medellin ondersteunt Virtuagym meer dan 15 miljoen eindgebruikers, meer dan 30.000 trainers en meer dan 7.500 fitnesscentra wereldwijd, waaronder bijvoorbeeld Basic-Fit, Train-More en Fit20.


Hoewel we de start-up fase voorbij zijn, koesteren we deze cultuur nog wel en zijn we een platte organisatie. Hierbij krijg je de kans om snel te groeien en stellen we je in staat om geweldige dingen te ontdekken, te leren en te doen terwijl we ondertussen de wereld veroveren met onze software. Met een gemiddelde leeftijd rond de 30 jaar, kom je in een jong bedrijf dat zich altijd aanpast en meegaat in alle ontwikkelingen die de markt doorgaat!


Zo ziet de rol eruit:

Als Customer Service Consultant maak jij onderdeel uit van het grootste team binnen Virtuagym, namelijk Client Success. Met dit team focussen wij ons op de onboarding van nieuwe klanten en de service en het succes van onze bestaande klanten. In deze rol fungeer jij als het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande klanten.


Met jouw productkennis help je de club managers, trainers of het administratieve personeel ons systeem zo succesvol mogelijk in te zetten, probeer je kansen te herkennen om extra modules te laten afnemen en ben je de schakel tussen onze Product en Finance teams, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een feature request of een openstaande factuur.


Naast deze day-to-day taken met de klant is het binnen Client Success onze uitdaging om onze service steeds effectiever in te gaan richten zodat de klant zo snel mogelijk het best mogelijke antwoord kan krijgen. Zo zijn wij elke dag bezig onze processen, helpdesk en tooling te optimaliseren en/of vernieuwen. Als consultant verwachten wij dat jij pro-actief meedenkt en jouw managers hierin uitdaagt. Dit betekent ook dat jij op den duur ook steeds meer bij zulke projecten betrokken zal raken.


Ons team werkt met veel verschillende KPI's. Sommigen gelden voor ons hele internationale team, anderen zijn juist specifiek op de Nederlandse markt gericht. Ook zijn er KPI's die we gebruiken om individuele prestaties te meten. Omdat jij met jouw resultaten direct bijdraagt aan de resultaten van de markt en dus uiteindelijk ook die van het hele Client Success team, vinden we het juist belangrijk om als team veel met elkaar samen te werken en elkaar uit te dagen. Bij drukte of lastige situaties wordt er dan ook direct bijgesprongen en overlegd. Daarnaast komen we als team vaak samen voor trainingen of om met elkaar ervaringen te delen, zodat we ons altijd blijven verbeteren.

Requirements

Jij bent:

 • Toe aan de eerste of tweede stap in jouw professionele carrière
 • Pro-actief en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Resultaatgericht en een doorzetter
 • Communicatief sterk en commercieel
 • Enthousiast over alles wat je aanpakt
 • Een topper in het Nederlands en Engels
 • Geïnteresseerd in de fitness en/of software industrie (dit is een pré)


Wat bieden wij:

 • Wij bieden een marktconform salaris, 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur) en een pensioenregeling,
 • Verder bieden wij compensatie voor je sportschoolabonnement en een friends & family discount
 • We zijn remote-friendly: thuis werken is een optie, maar momenteel vanwege COVID werken we volledig thuis
 • Je sluit je aan bij een jong, divers en internationaal bedrijf met meer dan 30 verschillende nationaliteiten verspreid over onze kantoren in Amsterdam en Medellin
 • Als een scale-up bieden wij een grote mate van vrijheid en zeggenschap en de mogelijkheid om taken en projecten op te pakken om je eigen skills te ontwikkelen.


Heb jij zin om bij ons te komen werken?

Twijfel niet om te solliciteren en doe het meteen! Wanneer je vragen hebt neem dan even contact op via basharmsen@virtuagym.com.

De recruitment procedure zal bestaan uit een telefonische intake en 2 video interviews.


Wij maken geen gebruik van derden om deze vacature te vervullen.