Customer Support Consultant - Native Dutch

Job description

Virtuagym is een toonaangevend technologisch bedrijf dat innovatieve fitnesssoftware levert voor sportscholen, studio's en personal trainers. In de laatste 7 jaar zijn wij uitgegroeid tot een alles-in-één oplossing voor klant coaching, ledenbeheer, facturering, planning, toegangscontrole en meer.


Met meer dan 200 medewerkers verspreid over twee kantoren in Amsterdam en Medellin ondersteunt Virtuagym meer dan 15 miljoen eindgebruikers, meer dan 30.000 trainers wereldwijd en meer dan 6.000 fitnesscentra, waaronder Basic-Fit (NL).


Hoewel we de start-up fase voorbij zijn, koesteren we deze cultuur nog wel en zijn we een platte organisatie. Hierbij krijg je de kans om snel te groeien en stellen we je in staat om geweldige dingen te ontdekken, te leren en te doen terwijl we ondertussen de wereld veroveren met onze software. Met een gemiddelde leeftijd rond de 30 jaar (in dit team ligt dit zelfs tussen de 22 en 29 jaar), kom je in een jong bedrijf dat zich altijd aanpast en meegaat in alle ontwikkelingen die de markt doorgaat!


Zo ziet de rol eruit:

Als Customer Support Consultant maak jij onderdeel uit van het Client Success team. Binnen dit team focussen wij ons op de onboarding en de service van onze huidige klanten. Samen met twee andere teamgenoten zal jij verantwoordelijk zijn voor één van de volgende drie segmenten; Fitness Centers, Studio’s of Personal Trainers, binnen de Nederlandse markt. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om vanuit jouw rol extra taken en verantwoordelijkheden binnen het Client Success team of zelfs het hele bedrijf op te pakken.


In jouw segment ben jij het eerste aanspreekpunt voor de clubmanager, de trainer en het overige personeel. Doordat jij je verdiept in de gehele fitnessindustrie en jouw specifieke segment, fungeer jij als de specialist op het gebied van ons product en de hele branche en begeleid je jouw klanten hun onderneming succesvoller te laten worden.


Hoewel je binnen het team verantwoordelijk bent voor een specifiek segment, onderscheidt dit team zich juist door elkaar veel te helpen, samen te werken en ervaringen te delen. Lunchen doen we altijd samen, verder wordt er veel gelachen en zo nu en dan goed geborreld met een teamuitje. In het team rapporteer jij je aan de Benelux teamlead en de Onboarding/Service manager, afhankelijk van jouw focus. Hierin vinden wekelijks meetings plaats en daarnaast krijg je ook wekelijks te maken met opdrachten en/of trainingen vanuit de Client Success manager of andere afdelingen om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.

Requirements

Jij Bent:

 • Toe aan de eerste of tweede stap in jouw professionele carrière,
 • Pro-actief en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel,
 • Resultaatgericht en een doorzetter,
 • Communicatief sterk en commercieel,
 • Enthousiast over alles wat je aanpakt,
 • Een topper in het Nederlands en Engels,
 • Geïnteresseerd in de fitness en/of software industrie (dit is een pré)


Wat Bieden Wij:


 • Wij bieden een marktconform salaris, 25 betaalde vakantiedagen (op basis van 40 uur), reiskostenvergoeding en een pensioenregeling,
 • Verder bieden wij een gratis sportschoolabonnement, wekelijkse yoga, crossfit en voetbal sessies, vers fruit, VrijMiBo’s en vele andere feestjes,
 • Je sluit je aan bij een jong, divers en internationaal bedrijf met meer dan 30 verschillende nationaliteiten verspreid over onze kantoren in Amsterdam en Medellin, met een vrijblijvende en gezellige sfeer op de werkvloer,
 • Als een scale-up bieden wij een grote mate van vrijheid en zeggenschap en de mogelijkheid om taken en projecten op te pakken om je eigen skills te ontwikkelen,
 • Ons mooie kantoor in Amsterdam bevindt zich aan de Amstel en vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad. Daarnaast zitten we naast het Amstel station.


Heb jij zin om bij ons te komen werken?

Twijfel niet om te solliciteren en doe het meteen! Wanneer je vragen hebt, laat het ons ook even weten. Neem dan even contact op via basharmsen@virtuagym.com.


Wij maken geen gebruik van derden om deze vacature te vervullen.